ModulMonta

ModulMonta

ModulMonta od EPS stiropora ili Neopora koja zamjenjuje građevinsku oplatu za izradu armirano betonskih međukatno – stropnih i krovnih konstrukcija sa izuzetno visokim perfomansama zvučne i toplinske vrijednosti.

ModulMonta se proizvodi u standardnim dimenzijama 100 x 100 cm i 50 x 100 cm, te na zahtjev po mjeri prema željenoj veličini i odabiru, odnosno prema proračunima i projektima na zadani raspon do 10 metara.

Uz elemente se isporučuju ‘Z’ pocinčana metalna ojačanja koja su nužna za pravilnu ugradnju proizvoda na zadani raspon i ujedno služe kao podkonstrukcijski nosač za ugradnju spuštenih stropova, te samim time se može postići požarna otpornost od REI 60, REI 90 do REI 120, što je idealno rješenje za adaptacije kao i za novogradnje energetski učinkovitih objekata, odnosno sve ovisi o odabranom sistemu tehnologije.

ModulMonta AB međukatne konstrukcije u kombinaciji sa ModulBlock AB zidnim konstrukcijama je vrhunski statički spoj AB dviju konstrukcija i termo izolacije koja ujedno brine o izbjegavanju toplinskih mostova za vrijeme ljetnih vrućina i hladnih mostova za vrijeme hladnih zima.