Loading...

O nama

O nama2019-04-18T22:24:23+02:00

Inovacija u izolaciji koju stvara StiroDom Hrvatska

StiroDom Hrvatska je tvrtka specijalizirana za proizvodnju vlastitih inovativnih patentiranih proizvoda, te veleprodaja materijala i uređaja niskoenergetske i pasivne gradnje, odnosno asortimana koji se koristi u inteligentnoj i energetski učinkovitoj gradnji.

StiroDom tvrtka je prisutna na tržištu od 2011. godine gdje je u samim početcima krenula kao generalni uvoznik i distributer stiropor blokova za zidanje, odnosno energetski učinkovitih materijala do kraja 2017. godine, a zatim prelazi na sustav proizvodnje, te se od tada trudimo biti među vodećima kada su u pitanju tehnologija i materijali za energetski učinkovitu gradnju.
Na tržište stalno uvodimo održiva rješenja koja znatno pridonose poboljšanju kvalitete života i očuvanju resursa.
Proizvodi od StiroDom tehnologije i materijala predstavljaju ekonomično ulaganje u budućnost i samim time povećavaju vrijednost nekretnine.

Proizvodnju proizvoda i stavljanje istih na tržište je odobreno od Inovatora kao nositelja prava o zaštiti patenta i industrijskog dizajna temeljem isprava Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo RH.
Proizvodni pogon ovlaštenog proizvođača nalazi se u Zagrebu (Lučkom), na intenzivnoj prometnici u neposrednoj blizini svih autocesta, a uprava i sjedište StiroDom Hrvatska nalazi se u Splitu (Žrnovnica).
Visoku kvalitetu svih proizvoda potvrđuju ispitivanja Instituta Građevinarstva Hrvatske (IGH), upravljanje kvalitetom proizvodnje prema ISO 9001 normi, i posjeduju Izjave o svojstvima, a sve to prati kontinuirani razvoj, modernizacija proizvodnog pogona i proširenje kapaciteta ovlaštenog proizvođača.
Svi se proizvodi proizvode najmodernijom tehnologijom, a svojom kvalitetom zadovoljavaju hrvatsku i EU normu (HRN) EN 13163 za proizvode od ekspandiranog polistirena.

Snaga naših inovacija temelji se na marljivom razvoju ubrajajući i uzimanje u obzir iskustva raznih struka. Osim toga, u naše procese inovacija uključujemo vanjske partnere i održavamo brojne kontakte sa znanstvenicima i gospodarstvenicima.
StiroDom stvara i plasira održivu budućnost po pitanju građevinskog sektora, te objedinjujemo ekonomski uspjeh, zaštitu okoliša i društvenu odgovornost.
Znanošću i inovacijama omogućujemo našim korisnicima u građevinskom sektoru da ispunjavaju sadašnje i buduće potrebe društva, jer inovacije su ključ za izdvajanje iz mase u teškom tržišnom okruženju.

Korištenjem StiroDom tehnologija i materijala pridonosimo širenju pozitivne ideje ekološke osviještenosti jer svi proizvodi iz StiroDom tehnologije nose CE oznaku koja je dokaz očuvanju ljudskog zdravlja, prirodnih resursa i ozonskog omotača.

StiroDom vlastite proizvodne marke:
ModulBlock, ModulMonta, Modulispuna, AirDompor, AirDompor indoor, WaterDrain, WoodPajol, WetVentilation

ZAŠTITA

  • REGISTRIRANO I ZAŠTIĆENO PRI DRŽAVNOM ZAVODU ZA INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
  • REGISTRIRANO I ZAŠTIĆENO PRI AUTORSKOM REGISTRU

NAGRADA

  • SREBRNA DIPLOMA ’30. NATJEČAJ ZA NAJBOLJU INOVACIJU DALMACIJE’ 2018
  • ZLATNA DIPLOMA ’29. NATJEČAJ ZA NAJBOLJU INOVACIJU DALMACIJE’ 2017

PRIZNANJE

  • HRVATSKA ZAJEDNICA TEHNIČKE KULTURE
  • DRUŠTVO INOVATORA SPLIT ‘DIATUS’
  • DRUŠTVO INOVATORA HRVATSKE

Sva prava pridržana.
Copyright © StiroDom © Patent

Zovite nas, pošaljite e-mail, poruku u facebook inbox, pismo….
Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja, cijenimo svaku Vašu ideju, pohvalu i primjedbu.
Vaše diskretno pitanje ili komentar neće biti vidljiv ostalim korisnicima, a upotrijebiti ćemo ga za poboljšanje naše usluge.