Loading...

StiroDom partner

StiroDom partner2018-04-01T19:27:34+02:00

Postanite StiroDom partner

Projektant ili arhitekt, možete svojim klijentima ponuditi inovativne tehnologije, energetski najučinkovitiji sistem gradnje.

Građevinski izvođač radova, radeći ovim sistemom, možete preuzeti i završiti posao s manje radnika, u kraćem vremenskom roku, uz manje troškove a veće zadovoljstvo vašeg klijenta.

Trgovac građevinskim materijalom, proširiti ponudu robe na proizvod koji po povoljnoj cijeni udovoljava najnovijih energetskim zahtjevima, i koji je prvo slovo abecede niskoenergetske i pasivne gradnje, a da niste izloženi monopolističkom ponašanju proizvođača konvencionalnih građevinskih materijala.

Investitor u gradnji, možete izgraditi vaše objekte brzo, s minimalnim ulaganjima i troškovima. Upotrebom našeg proizvoda za izgradnju, uštedjeti ćete na neto kvadratima prostora koji namjeravate ponuditi na tržištu i time u prosjeku smanjiti ulaznu cijenu kvadrata…a u ostalome, ponuditi ćete kvalitetniju građevinu, koja će u moru izgrađenih nekretnina odskakati kvalitetom gradnje, koju će probirljivi kupci sigurno znati prepoznati. Smanjenjem roka gradnje i puštanjem nekretnine na tržište u kraćem roku nego da je građena konvencionalnim načinom, u slučaju da je investicija opterećena kreditiranjem banke, smanjiti ćete rok otplate i uštedjeti na plaćanju kamata.

Fizička osoba koja želi sama graditi, s našim savjetnicima i tehničkom pomoći, moći ćete bez pola muke izgraditi svoj dom, slažući elemente kao Lego kockice.