Loading...

StiroDom partner

StiroDom partner2019-05-09T01:50:55+02:00

Bli en StiroDom-partner

Som designer eller arkitekt kan du tilby kundene dine innovative teknologier, det mest energieffektive byggesystemet.

Byggeentreprenør, som arbeider med dette systemet, kan ta over og fullføre en jobb med færre arbeidstakere på kortere tid, til en lavere pris og større tilfredshet for kunden din.

Byggemateriale Trader, utvide produkttilbud til et lavprisprodukt som oppfyller de nyeste energibehovene, og er det første brevet av lav energi og passiv konstruksjon, uten å bli utsatt for monopolistisk oppførsel av konvensjonelle byggematerialeprodusenter.

Investering i konstruksjon, du kan bygge objekter raskt, med minimal investering og kostnad. Ved å bruke vårt byggeprodukt sparer du på nettkvadratene av rommet du planlegger å tilby på markedet, og i gjennomsnitt reduserer inngangsprisen på torget … og i den andre vil du tilby en mer kvalitetsbygging som vil flyte i sjøen av bygget eiendom med kvaliteten på konstruksjonen som vil krympe kunder sikkert vet å gjenkjenne. Ved å redusere fristen for å bygge og selge eiendommer til markedet på kort sikt enn konstruert på konvensjonell måte, dersom investeringen belastes av banklån, vil du redusere tilbakebetalingstiden og spare på rentebetalinger.

En fysiker som ønsker å bygge seg selv, med våre hjelpere og teknisk hjelp, vil du være i stand til å bygge ditt hjem uten å bryte med balanseelementer som Lego-kuber.