Loading...

Om oss

Om oss2019-05-09T01:34:59+02:00

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/stirodom1/public_html/wp-content/themes/Avada/includes/lib/inc/class-fusion-images.php on line 587

Deprecated: Function wp_make_content_images_responsive is deprecated since version 5.5.0! Use wp_filter_content_tags() instead. in /home/stirodom1/public_html/wp-includes/functions.php on line 5381

Isolasjonsinnovasjon skapt av StiroDom Croatia

StiroDom Croatia er et selskap som spesialiserer seg i produksjon av sine egne innovative patenterte produkter, samt engros av lav-energi og passive byggematerialer og -anordninger, som brukes i intelligent og energieffektiv konstruksjon.

StiroDom-firmaet har vært på markedet siden 2011, hvor det i begynnelsen startet som importør og distributør av styrofoamblokker for murverk og energieffektive materialer innen utgangen av 2017 og deretter bytter til produksjonsanlegg, og siden da prøver vi å være blant ledere innen teknologi og materialer for energieffektiv konstruksjon.
Vi innfører kontinuerlig bærekraftige løsninger på markedet som bidrar vesentlig til å forbedre livskvaliteten og bevaring av ressurser. Produktene fra StiroDom teknologi og materialer representerer en kostnadseffektiv investering i fremtiden og dermed øker verdien av eiendommen.

Produksjonen av produktet og dets markedsføring er godkjent av Innovators som innehaver av patentbeskyttelses- og industridesignsrettighetene basert på dokumenter fra Republikken Kroatiens statlige intellektuelle eiendomsmegling.
Produksjonsanlegget til den autoriserte produsenten er lokalisert i Zagreb (Lučko), på en intensiv vei nær alle motorveiene, og StiroDom Kroatias ledelse og hovedkontor ligger i Split (Žrnovnica).
Den høye kvaliteten på alle produktene bekrefter studier av Kroatiens konstruksjonsinstitutt (IGH), kvalitetsstyring av produksjon i henhold til ISO 9001 normer og besitter karakteristikkerklæringene, som alle følger den kontinuerlige utviklingen, moderniseringen av produksjonsanlegget og utvidelse av kapasiteten til den autoriserte produsenten. Alle produktene er produsert med toppmoderne teknologi, og deres kvalitet oppfyller kroatiske og EU-normer (HRN) EN 13163 for utvidede polystyrenprodukter.

Styrken til våre innovasjoner er basert på utvikling av hardkjerner, blant annet med hensyn til opplevelsen av ulike yrker.
I tillegg til våre innovasjonsprosesser involverer vi eksterne partnere og opprettholder en rekke kontakter med forskere og forretningsfolk.
StiroDom skaper og markedsfører en bærekraftig fremtid for byggesektoren, som kombinerer økonomisk suksess, miljøvern og samfunnsansvar.

Med kunnskap og innovasjon gjør vi det mulig for brukerne i byggesektoren å oppfylle samfunnets nåtid og fremtidige behov, siden innovasjoner er nøkkelen til masseuttak i det tøffe markedsmiljøet.

Ved å bruke StiroDom teknologi og materialer, bidrar vi til å spre en positiv idé om miljøbevissthet, da alle StiroDom-teknologier har CE-merket som er et bevis på bevaring av menneskers helse, naturressurser og ozonlaget.

StiroDoms egne merker:
ModulBlock, ModulMonta, Modulispuna, AirDompor, AirDompor indoor, WaterDrain, WoodPajol, WetVentilation

BESKYTTELSE

  • REGISTRERT OG BESKYTTET FOR INTEGRASJON AV INTELLEKTUAL EIENDOM
  • REGISTRERT OG BESKYTTET TIL AUTOR REGISTRER

BELØNNINGER

  • SILVER AWARD ’30. KONKURRANSE FOR DEN BEDSTE INNOVASJONEN AV DALMATIEN ‘2018
  • GOLDPRIS’29. KONKURRANSE FOR DEN BEDSTE INNOVASJONEN AV DALMATIEN ‘2017

ERKJENNELSE

  • KROATISK FELLESSKAP TEKNISK KULTUR
  • Samfunnet INNOVATORS SPLIT ‘DIATUS’
  • CROATIAN INNOVATIVE COMPANY
Alle rettigheter reservert.
Copyright © StiroDom © Patent

Ring oss, send en e-post, en melding til facebook-innboks, et brev ….
Vi står til rådighet for eventuelle spørsmål, vi setter pris på dine ideer, ros og kommentarer.
Ditt diskrete spørsmål eller kommentar vil ikke være synlig for andre brukere, og vi vil bruke den til å forbedre vår service.