ModulMonta

ModulMonta2019-05-09T02:14:05+02:00

ModulMonta av EPS Styrofoam eller Neopore erstatter konstruksjonen belegg for produksjon av armert betong interiør – tak og tak konstruksjoner med svært høy ytelse av lyd og varme.

ModulMonta er produsert i standard dimensjoner på 100 x 100 cm og 50 x 100 cm og tilpasset ønsket størrelse og valg, eller i henhold til beregninger og prosjekter innenfor rekkevidde på opptil 10 meter.
Sammen med elementene er Z galvaniserte metallforsterkninger, som er nødvendige for riktig installasjon av produktet i det angitte området, og fungerer også som en understruktur for installasjon av senketak, og oppnår dermed en brannmotstand på REI 60, REI 90 til REI 120, som er en ideell løsning for tilpasninger, samt for nye bygninger av energieffektive anlegg, som alt avhenger av det valgte teknologisystemet.
ModulMonta AB interlocking konstruksjoner kombinert med ModulBlock AB veggkonstruksjoner er den øverste statiske forbindelsen AB av to konstruksjoner og termisk isolasjon, som også unngår å unngå termiske broer under sommervarme og kalde broer under kald vinter.

Tekniske ark

ModulMonta – Teknisk instruksjon EPS 100 F035
ModulMonta – Technical instruction Neopor EPS F PLUS