ModulBlock

ModulBlock2019-05-09T02:10:28+02:00

ModulBlock-systemet er en innovativ og intelligent konstruktivteknologisk løsning som kombinerer ytelsen av armert betong med høy termisk isolasjon ICF (Insulating concrete form) fra EPS Siropor eller Neopore råmaterialer for energieffektiv byggekonstruksjon samt bassengkonstruksjon.

ModulBlock-elementene er laget av to 100 x 30 cm isolerende paneler, parallelt med nyskapende stål – plastavstandsstykker laget av spesielle materialer som bestemmer tykkelsen av armert betongmur eller betongkjerne i standardtykkelser på 16, 20, 25 og 30 cm eller på forespørsel Mål om nødvendig.

Betongkjerne ModulBlock-systemet har to muligheter for å sette konstruksjonsarmen ved hjelp av AB armaturnettverksforsterkningssystemet som i det tradisjonelle systemet, som gir fordelen av å tilpasse seg eksisterende statiske utførelser eller vertikal og horisontal binding til «ribbed bars», det vil si valg av investor eller designer som garanterer høy motstand mot jordskjelvskrefter. Stiroporøse murblokker er satt til å «tørke», og etter at armeringen er installert, er isolasjonen av isolasjonen fylt med pumpet betong.

Det indre isolasjonspanelet har en tykkelse på 6 cm, med mulighet for å bestille forhåndsinstallert underkonstruksjon, dvs. støtter som brukes til montering av gipsplater (Rigips, Knauf) ved direkte hengning eller andre forskjellige lister og det ytre isolasjonspanelet kan være 6, 10, 12, 20 og 25 cm, eller skreddersydd om nødvendig, noe som garanterer høy energieffektivitet for bygging av lav energi og passive bygninger.

ModulBlock veggoverflater er motstandsdyktige mot direkte eksponering for brann og faller inn i «B1E Eurorazred» brennbarhet (brannfarlig – selvantennelig), dvs. konstruerte gjenstander oppnår brannmotstand REI 60, REI 90 og REI 120 som i siste instans avhenger av det valgte systemet.

Veggene i ModulBlock-systemet reduserer støyen betydelig og gir en rolig atmosfære inne i bygningen, og den største barrieren for lydbølgen er den konkrete massen i kombinasjon med isolasjonen og oppnår som sådan 45,1 dB, hvilket ikke er tilfelle med klassiske bygningssystemer. Isolasjonslaget i og utenfor Det første laget av lydavskrivninger og de spesielle avstandene til ModulBlock-elementene er laget av spesielle råmaterialer av bindematerialet som forhindrer lydbølger fra det ytre isolasjonslaget til innsiden og omvendt, fordi de er avstandsstykker av en rekke råvarer og avbryter lydbroen.
ModulBlock Teknologi bygger dobbelt lydisolert
boligområde i forhold til de klassiske byggesystemene.

Overflater håndteres i området med en balanser og liknende, gipsplater eller andre belegg som gir et mye bedre inneklima enn vanlige gipsvegger.
ModulBlock-systemet er damptett og skaper dermed et hyggelig mikroklima inne i rommet der det ligger
.

ModulBlock har alltid forrang over noe annet tradisjonelt system, samtidig som det tas hensyn til oppnådd samme termisk verdi koeffisient av klassiske bygningsmurer, dvs. på den totale overflaten kan du få et annet rom for oppbevaring eller et bad eller ca 8% til 9% mer boligareal.

Spesialiteten til ModulBlock-systemet er konstruksjonshastigheten, lavere pris på byggeplassen selv og utstyr, høy holdbarhet for jordskjelvskrefter og energieffektiv.

Tekniske ark

Teknisk instruksjon EPS 100 F035
Teknisk instruksjon EPS 150
Teknisk instruksjon Neopor EPS F PLUS