Personvernregler

Personvernregler2019-05-09T02:42:46+02:00

Vi respekterer ditt privatliv og vårt mål er å beskytte personlige opplysninger du mottar fra oss. Personvernpolitikken definerer og regulerer hvordan Stirodom Kroatia bruker og beskytter informasjonen du oppgir når du bruker dette nettstedet.

Vi beskytter ditt privatliv. Når du gir noen opplysninger du kan gjenkjenne når du bruker dette nettstedet, kan du være sikker på at denne informasjonen blir brukt i samsvar med denne personvernerklæringen. Stirodom Kroatia kan gjøre endringer i denne utsagnet og vil oppdatere denne siden i det tilfellet. Du bør sjekke denne siden regelmessig for å sikre at du godtar alle endringer.

Ved å sende inn kontaktskjemainformasjonen som er på vårt nettsted og du har møtt, godtar du å bruke personopplysninger i henhold til artikkel 5 i NN 130/11 i personopplysningsloven og General Data Protection Regulation (GDPR).

Følgende informasjon kan hentes på denne nettsiden: Navn og etternavn, kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse, annen gjennomgangsinformasjon og interesser, og annen relevant informasjon.

Hvilken informasjon samler vi inn

  • Navn og etternavn (kun i kontaktskjema) – tjener til kontakt med klienter
  • E-postadresse (kun i kontaktskjemaer) – tjener for kontakt med klienter
  • IP-adresse (nettleserkakene) – tjener til å håndtere statistikken over besøkende
  • Geo-plassering (nettleserkaksler) – tjener til å håndtere statistikk over besøkende
  • Søk i nettleseren (browser cookies) – tjener til behandling av statistikk over besøkende
  • Enhetstype (nettleserkaksler) – tjener til behandling av statistikk over besøkende

Vi tar vare på at dataene dine er sikre. Vi har gitt fysiske og elektroniske prosedyrer for å beskytte og sikre dataene vi samler for å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring av dataene dine.

Hva er en informasjonskapsel? En informasjonskapsel er et varsel som kan lagres på datamaskinen din via nettstedet du besøkte. Cookies lagrer vanligvis innstillingene dine, nettstedinnstillinger, for eksempel nyheter, og mer. Videre, når igjen åpne den samme nettsiden leseren sender tilbake en cookie som tilhører denne siden. På denne siden kan du se informasjon skreddersydd for deg. Disse dataene lagres når dette er aktivert for deg. Nettsteder kan ikke få tilgang til data du ikke har gitt dem og kan ikke kontakte andre mapper på enheten din. Standardaktiviteten til lagring og sending av informasjonskapsler er ikke synlig for deg. Du kan endre innstillingene i nettleseren og velger selv om kravene til arkivering cookies godkjenne eller ikke, å fjerne cookies automatisk når du lukker nettleseren, etc. Den besøkende er klar over at med bruk av denne nettsiden kan du lagre innhold som tidligere inspisert på enheten. Vi bruker disse dataene til statistisk analyse. Cookies hjelper oss å gi en bedre nettside, tillate oss å overvåke hvilke sider du er nyttige og som ikke er. Informasjonskapsler gir oss ikke tilgang til datamaskinen din eller informasjon om deg, unntatt informasjonen du har valgt å dele. Du har muligheten til å godta eller avvise cookies. De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan innstille din nettleser til å avvise cookies du vil avvise. Dette kan forhindre deg i å utnytte alle funksjonene på dette nettstedet fullt ut. Ved hjelp av nyere versjoner av nettlesere, programvare og datamaskiner for å beskytte oss og våre lesere, på vårt nettsted fra hackerangrep og visse Internet «robot-grabben er» som enkelt kan utføre ondsinnede angrep på selve siden, gjennomfører vi en rekke vernetiltak.

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder. Når du bruker disse koblingene og forlater nettstedet vårt, må du huske på at vi ikke har noen kontroll over de andre nettstedene. Vi kan ikke være ansvarlig for beskyttelse av personvernet ditt på disse andre nettstedene, og informasjonen du oppgav når du besøker disse nettstedene, styres ikke av denne personvernerklæringen. Vær forsiktig og se personvernerklæringen vedrørende disse nettstedene.

Stirodom Kroatia vil ikke distribuere dine personlige opplysninger til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller vi er forpliktet til å gjøre det ved lov.

Stirodom Kroatia bruker Google Analytics til måling.Hvis du vil deaktivere informasjonskapsel fra den angitte tjenesten, kan du blokkere den ved følgende lenke: Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Det finnes for øyeblikket flere nettsteder for utestenging av informasjonskapsler for ulike tjenester. Mer informasjon på følgende lenker: http://www.allaboutcookies.org i http://www.youronlinechoices.eu/


Dine rettigheter

Hvis du er bekymret for din informasjon, har du rett til å be om tilgang til personlig informasjon som vi eier eller behandler om deg. Du har rett til å be oss om å rette opp feilene. Når som helst, kan du be oss om å slutte å bruke informasjonen din for direkte markedsføring.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte oss eller be om at personlige opplysninger skal slettes.

Nasjonal lovgivning – Du kan se alle dokumentene på nettstedet Narodnih novina:

  • Grunnlov RH, članak 37 (“Narodne novine” 85/10 – renset tekst)
  • Lov om personopplysninger (“Narodne novine” 106/12 – renset tekst)
  • Lov om personopplysninger (“Narodne novine” 103/03)
  • Lov om endringer i personvernloven (“Narodne novine” 118/06)
  • Lov om endringer i personvernloven (“Narodne novine” 41/08)
  • Lov om endringer i personvernloven (“Narodne novine” 130/11)
  • Forskrift om hvordan man oppbevarer og registrerer samlinger av personopplysninger (“Narodne novine” 105/04)
  • Forskrift om lagringsmåte og spesielle tiltak for teknisk beskyttelse av spesielle kategorier av personopplysninger (“Narodne novine” 139/04)

EU Regulativ